SAKARYA / ARİFİYE - Hacıköy Ortaokulu

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı yarıyıl tatili 20.01.2023 tarihinde karnelerin öğrencilere dağıtılmasıyla başladı.

Ock

19.01.2023 Sakarya ili okullar arası Bilek Güreşi Müsabakasında Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Muammer BALÇOK antrenörlüğünde hazırlanan 6. ve 7. sınıfta okuyan kız öğrencilerimizden Tuğçe TOPÇU, Zeynep BAYRAKTAR,Ecrin ATEŞ, Berre KOTAN, Kübra KOTAN; erkek öğrencilerimizden ;Muhammet Ensar HARMANCI, Eyüp Ömür YILMAZ, Yasir ÇAMOĞLU, Mahmut YILDIRIM ilde birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecesinde madalya kazanarak okulumuzu temsil etmişlerdir. Öğretmenimiz Muammer BALÇOK'u ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının katlanarak devam etmesini tememnni ederiz.

COVİD-!9 yada bilinen adıyla CORONA VİRÜS ile ilgili merak edilenler..

Şbt

2020 Yılı İlköğretim okulları Bursluluk Sınavı (İOKBS) başvuruları başlamıştır.Başvurular 05-17 Şubat 2020 tarihleri arasında okulumuz müdürlüğüne yapılacak olup sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.