SAKARYA / ARİFİYE - Hacıköy Ortaokulu

Hacıköy Ortaokulu

HACIKÖY MAH. 608 SK. HACIKÖY ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 2 ARİFİYE / SAKARYA
Vizyon
Öğrenmeyi öğreten, teknolojik okuryazar, milli ve manevi değerlere bağlı evrensel düşünme becerisi olan soran sorgulayan yorumlayabilen öğrenciler yetiştiren bir DEVLET okuluyuz, bizim için sadece çocuklar ÖZELDİR
Misyon
1.Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. 2.Toplumun değerlerini,ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. 3.Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için,geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
Başarılar
Önceki yıllardaki başarılı öğrencilerimizin yanında 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında 1 öğrencimiz Polis Kolejini,8 öğrencimiz Anadolu Liselerini,6 öğrencimiz de Bursluluk Sınavını kazanmıştır.
Toplu taşıma araçları ile rahatlıkla yapılabilmektedir.
Servis Bilgisi
Çaybaşı Fuadiye,Türkçaybaşı,Mollaköy,Şekerler,Semerciler ve Karaçomaklar köylerinden gelen öğrencilerimiz için taşıma servisi kullanılmaktadır.
Okulumuz Arifiye´nin Hacıköy mahallesindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Arifiye ilçesine 8km uzaklıktadır.Ulaşım Adapazarı´na mevcut olup Özel Halk otobüsleriyle yapılmaktadır.
MASA TENİSİ ATLETİZM